the app

The amazing life of a romanian seafarer

Caz uimitor! Deşi cu 4 ani în urmă mari armatori din shippingul mondial nu-i dădeau mai mult de 6 luni de trăit, un tânăr încă supraviețuiește din turismul pe la agențiile de crewing.

Rudele şi prietenii deja începuseră să strângă bani ca să-l ajute financiar, dar un tânăr a răsturnat toate previziunile. E ofițer de 4 ani şi, deși nu a avut decat un voiaj pe funcție, încă supravieţuieşte! Surse din anturaj spun chiar că recent a fost văzut intrând într-un restaurant, dar venise să vândă pixuri şi să ceară resturile de la bucătărie.

“Mă descurc pentru că am fost ultima promoţie în care la UMC s-a făcut practică. Au fost 3 luni în care am locuit pe străzi, am adunat bani din cerşit şi am mâncat doar de pe jos. Această practică simula perfect viaţa unui cadet de după absolvirea facultăţii. Acum stau într-o garsonieră cu încă 8 colegi, ofițeri şi ei, deci pot spune că trăiesc în lux”, spune ofițerul Casteluț Scărișoreanu, în timp ce aduna chiştoace în faţa cinematografului Republica, peste drum de Arpinav.

Acesta spune că a avut chiar şi un job în ultimii 4 ani, dar din păcate a fost la Jmena Shipping, şi n-a luat niciun ban. “Cel mai nasol a fost că în timpul cât am fost angajat la Jmena Shipping nu am putut să încasez banii de la bursa ERASMUS, pentru că nava avea pavilion Panama. Asta a fost o mare lovitură”, a mai spus ofițerul.

Acest articol este o satiră și trebuie tratat ca atare; adaptare după originalul de pe timesnewroman.ro

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: