the app

StudentINFO

Nu de putine ori sunt intrebat de catre colegi despre diverse activitati de la facultate, fie la telefon, fie pe alte cai. Ei bine, fie ca te intereseaza ziua si ora la care incepe nu stiu ce seminar, daca se va tine sau nu orice activitate programata anterior, de vrei sa stii cum au decurs anumite activitati (seminarii, laboratoare, examene) sau ce teme ai de facut pentru TCN (zic si eu acum, asa), ei bine daca nu ai alta cale de a intreba acest lucru, fa-o aici si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil. bineinteles, asta in masura in care am informatia solicitata de tine, pentru ca exista varianta in care sa citeasca acest blog si un student de anul I si la fel de bine un student de la mecanici, caz in care as fi total pe dinafara – sincer. Asta nu inseamna ca nu ma pot interesa mai departe si astfel vei primi raspunsul.

Aceasta pagina poate fi cu mult mai utila in cazul in care esti plecat in voiaj si doresti sa afli o anumita informatie, ai nevoie de cursuri sau orice altceva legat de astfel de lucruri; poti lasa un comment aici, iar daca in caseta de e-mail introduci unul valid, iti putem raspunde si astfel vei putea primi pe email – atunci cand vei avea din nou acces – informatia necesara.

Cu alte cuvinte, incercam sa inlaturam orice distanta si lipsa accesibilitatii la informatie.

Daca ai vreo propunere sau nelamuriri, de orice natura – in limita rolului acestui blog – o poti posta intr-un comentariu tot aici.

De asemenea, raspundem si la intrebari referitoare la adimitere sau pur si simplu generalitati vis-a-vis de meseria de ofiter (cu navigatia, mecanic si/sau electric) celor care doresc sa imbratiseze una din aceste meserii dar nu au habar despre cum stau lucrurile.

130 thoughts on “StudentINFO”

 1. Buna. Sunt studenta in anul 2. Pe primul an am avut o singura restanta iar cei de la facultate nu m-au lasat sa plec in voiaj. Ei mi-au spus ca trebuie sa fiu integralista pentru a mi se acorda nu stiu ce adeverinta pentru ANR iar mai apoi sa-mi pot face toate cursurile si cadetia. As dori sa stiu daca imi pot face cadetia si fara adeverinta de la facultate? Iar in cazul in care anul acesta (sem 2) imi iau restanta de pe primul an, mi se acorda? Sau trebuie sa fiu interalista si anul 2 complet?

  Reply
  • Varianta in care trebuie sa fii integralista pe primul an pentru a ti se elibera actele de ofiter maritim aspirant.
   Nu uuta ca poti interactiona cu peste 6000 de membri si pe grupul sau pagina noastra de facebook.

   Reply

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: