the app

>SPUNE STOP PIRATERIEI !

>

ITF face apel de urgenta catre guvernele intregii lumi de a face tot posibilul pentru a proteja mii de navigatori si sute de nave de riscul atacului piratilor dedicand resurse considerabile si eforturi concentrate pentru a gasi solutii reale la problema pirateriei in crestere; de asemenea, o prioritate o constituie si luarea de masuri imediate pentru a asigura eliberarea si intoarcerea in siguranta la familiile lor a navigatorilor rapiti.

pirates

Aproape in fiecare zi, navigatori sunt rapiti si expusi unui risc in continua crestere la raniri si uneori chiar moarte.
In fiecare zi, navigatorii transporta bunurile lumii in ariile in care riscul atacului piratilor este in continua crestere.
In fiecare zi, familiile navigatorilor sufera de incertitudine si stau ingrijorate.
In fiecare zi, sansele de a atrage oameni la locurile de munca pe mare – pe care toate economiile noastre se bazeaza – sunt în scadere.
In fiecare zi, companiile de transport maritim si de asigurari trebuie sa plateasca pentru cresterea mssurilor anti-piraterie, combustibil suplimentar si rascumparari – costuri care in cele din urma sunt suportate de consumatorul final.
In fiecare zi, riscul unei catastrofe ecologice majore din cauza unei deversari de petrol, creste din cauza pirateriei.
In fiecare zi, sansele de revenire a economiei mondiale sunt in pericol datorita acestei amenintari la adresa comertului mondial.
sursa: ITF
Semneaza petitia on-line impotriva pirateriei aici !

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: