the app

Sarbatori cu bine!

Nu am inteles niciodata de ce sarbatorile (in general) aduc armonie, zambet si bucurie si nu se poate ca aceste stari sa fie prezente tot timpul in viata noastra.

Si nici nu am sa fac o analiza a anului care tocmai se incheie, nu ca nu ar fi fost unul bun sau unul important in viata mea sau nu as avea ce analiza, dimpotriva, ci pur si simplu privesc mai departe, concentrat la ce ma asteapta anul urmator, un an care este de mare insemnatate din punct de vedere profesional.

Dar asta conteaza mai putin, si cum izul Craciunului devine tot mai apasator (in sensul bun, firesc), vreau ca pe aceasta cale sa urez cititorilor cadet de Romania si nu numai lor, ca sarbatorile acestea sa va gaseasca langa cei dragi, cu caldura si bucurie in suflet, sanatosi si mai buni.

Iar anul care deja ne bate la usa sa aduca multe luni de cadetie tuturor celor ce nu au reusit inca sa plece in voiaj si mult succes colegilor mei de an in vara cand vom sustine examenele de licenta si de brevet.

Nu am sa ii omit de aici pe profesorii mei carora le doresc tot binele din lume, sanatate si multa rabdare sa ne ghideze in continuare pe o cale de succes in acest domeniu pe care ni l-am ales.

De asemenea, vreau sa le multumesc superiorilor mei din voiajul de anul acesta pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine. Ii salut si pe colegii care mi-au fost alaturi in momentele frumoase dar si cele mai putin usoare. Voiaje usoare sa aveti si sa va intoarceti mereu cu bine la cei dragi!

Bunul meu coleg, Vlad Adrian, are locul lui special in tot si toate, iar urarile i le voi transmite personal.

Cel mai important, ii multumesc tatalui meu, fara de care  nu as fi fost unde sunt acum.

Iar tuturor va doresc sarbatori cu bine si un an nou cu impliniri!

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: