the app

Sarbatori cu bine!

Priveam zilele trecute la TV o stire de genul ca de sarbatori, cei de la NASA, nu mai supravegheaza spatiul aerian de asteroizi ci ii “fac cale libera” nimanui altcuiva decat lui Santa Claus. Iar asta nu oricum, ci cu aportul tehnologiei moderne, din ce in ce mai avansata de la o zi la alta, repectiv printr-un senzor dispus pe nasul primului ren. Ha! Ha! Ha!

Ma scuzati, am vrut sa spun: Ho! Ho! Ho!

Imi amintesc cum cu pana vreo douazeci si ceva de ani in urma, Mos Gerila era in mare voga (cel putin pe la noi) iar lucrurile stateau cu totul altfel. Aproape s-a uitat asta iar sarbatoarea Craciunului este in zilele noastre, la fel ca multe altele (cele mai multe dintre ele fiind fortat importate) una care aduce din ce in ce mai multi bani in buzunarul unora/multora.

De aici pana si interesul celor de la NASA ca totul sa fie in fiecare an altfel decat in precedentul, de unde rezulta ca nu mai stim sa traim simplu si cu cat totul este mai strident, cu cat cheltuim mai multi bani, cu cat facem mai multa risipa etc, cu atat parca suntem altii. Ma scuzati, este un fals sentiment indus de cei care au anumite interese iar astfel de lucruri au devenit, din pacate, valoarile zilelor noastre.

Anul acesta am sa va spun decat un simplu Craciun Fericit! si am sa va doresc ce este mai bun cu speranta ca gandurile bune vor fi valorile ce va vor umple sufletele.

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: