the app

S-A LANSAT PRIMA APLICAȚIE MOBILĂ DEDICATĂ AGENȚIILOR DE CREWING ȘI NAVIGATORILOR DIN ROMÂNIA

Trăim într-o eră în care ne bazăm la tot pasul pe tehnologie. Lăsând la o parte navele autonome care își vor face sau nu prezența în viitor pe mările și oceanele lumii, vă spun că de la o vreme încoace, am tot simțit nevoia unei platforme dedicată ofertei de joburi în domeniul maritim, adaptată tehnologic vremurilor în care trăim

Dacă vedem la tot pasul aplicații ale frizeriilor, restaurantelor sau food delivery, magazine online și transport persoane iar lista poate continua la nesfârșit, în domeniul recrutării de personal navigant, lucrurile s-au mișcat destul de greu sau aproape deloc. Poate deoarece aici nu este îndeajuns ca o firmă de crewing sau alta să abordeze problematica direct. Ar fi egal cu zero. Este nevoie ca cineva să “unească“, să aducă toate agențiile de crewing într-un singur loc pentru ca acestea să vorbească aceeași limbă, iar asta în scopul tău suprem ca navigator.

Asta până acum, când, cu deosebită plăcere, am descoperit platforma CREWOO,  ce include și prima aplicație mobilă pentru agențiile de crewing și navigatorii din România.

Fondată de către o echipă alcătuită din profesioniști din domeniul maritim și ingineri software, proiectată și testată în colaborare cu navigatori experimentați și agenții de crewing din România, Crewoo este o platformă online ce oferă utilizatorilor săi următoarele beneficii:

  • joburi la zi din domeniul maritim;
  • o conexiune facilă și intuitivă între navigatori și agenții de crewing printr-o serie de instrumente interactive;
  • notificări în timp real (e-mail, push notifications), alerte personalizabile (joburi dorite), pentru o comunicare eficientă între navigatori și agențiile de crewing;
  • instrumente avansate de căutare a joburilor și de cuantificare a experienței pe funcție și tip de navă;
  • știri relevante din domeniul maritim;
  • un design prietenos și ușor de folosit, disponibil atat pe platforma online cât și pe aplicația mobilă gratuită pe App Store și Google Play Store.

Proiectul aflat la început, cu un departament de suport utilizatori în Constanta și condus de către o echipă dornică de feedback din partea comunității navigatorilor, promite a fi într-un permanent proces de îmbunătățire pentru implementarea celor mai relevante instrumente pentru navigatori și agențiile de crewing.

Lansat in urma cu o săptămână, Crewoo a atras deja pe platformă o serie de nume de tradiție dintre agențiile de crewing din România. Suntem încrezători că în scurt timp, Crewoo va deveni etalonul navigatorilor români in căutare de joburi și trenduri în lumea maritimă.

aplicația CREWOO in App Store  aplicația CREWOO in App Store

Noi am testat aplicația CREEWOO și suntem încântați să atestăm calitatea platformei și să o recomandăm călduros comunității navigatorilor din România. Un design modern, aerisit, plăcut dar mai ales User Friendly, ce vă așteaptă pe voi, cei în căutarea unui loc de muncă la bordul navelor maritime. 

Cred că nu mai este nevoie să spun că, indiferent dacă ești sau nu în căutarea unui loc de muncă, este bine să fii “la vedere” căci niciodată nu se știe “de unde sare iepurele”.

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: