the app

Incepe marea stramutare

“Folosirea frecventa a retelei de socializare Facebook poate duce la dependenta.”

Ok, au spus-o multi, iar din randul acestora fac parte specialisti ce au studiat fenomenul foarte indeaproape. Nici noi nu facem rabat de la regula; doar ca noi suntem cumva de partea cealalta a baricadei, daca pot spune asa. Ma refer aici la faptul ca avem nevoie de facebook ca platforma online unde sa tinem legatura cu voi, sa transmitem ce avem de spus.

Blog-ul cadet de Romania este in online de prin 2010. Nu e multa vreme de atunci si a fost infiintat tocmai pentru acest tip de socializare pe care noi l-am identificat la vremea respectiva. Acest aspect nu s-a schimbat deloc pana acum, ba dimpotriva, necesitatea comunicarii in aceasta comunitate este din ce in ce mai mare.

Ceea ce ne dorim noi, este ca aceasta socializare sa nu aiba loc pe facebook, dar daca acestea sunt conditiile de fata, ok, ne adaptam si la randul nostru, totodata folosindu-ne din ce in ce mai mult de ceea ce aceasta platforma de socializare ne ofera.

Motiv pentru care, astazi, am infiintat pagina oficiala de facebook a comunitatii din care faceti parte, cadet de Romania | cadeti.ro.

logo_2

Prin urmare va invitam sa continuam ceea ce am inceput, pe noua pagina, da-ti LIKE, FOLLOW, imi place sau urmareste sau cum va aparea scris la voi si neaparat DISTRIBUIE/SHARE 🙂 Noua pagina nu afecteaza interactivitatea de care am beneficiat pana in prezent pe grupul de facebook unde, trebuie sa recunosc, comunitatea am dobandit o oarecare notorietate, astfel incat ne vom muta cu toate articolele la fel de interesante ca si pana acum, cu discutiile si intrebarile voastre pe noua pagina oficiala de facebook.

Anul 2014 va aduce comunitatii cadet de Romania | cadeti.ro si alte schimbari, in bine, firesc, de care vom beneficia cu toti si asta doar pentru ca voi, membri acestei comunitati, ati dat dovada de coeziune si ati raspuns, intr-un fel sau altul, prezent atunci cand colegii vostri  au avut nevoie de un sfat sau ceva de lamurit.

Nu uitati, este foarte important sa dati vestea mai departe pentru ca si ceilalti colegi sa afle de noua pagina si astfel sa ne adunam acolo cei care suntem acum in grup.

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: