the app

Hi-Tech & the Ships

Cei ce imi sunt apropiati cunosc cat de pasionat sunt de produsele Apple. Desi nu ma bucur de posesia a cat mai multe dintre ele, probabil va veni vremea cand imi voi permite si asta.

Pana atunci, vreau sa va retin atentia cu o “piesa” ce acum face parte din colectia familiei Jobs. Se numeste “Venus”, are aproape 80 metri lungime, exteriorul este in intregime din aluminiu ceea ce ii confera o greutate si caracteristici diferite de ale altor yachturi din clasa ei, si este dotata cu cea mai mare sun terrace situata la prova yachtului.

Mai sunt si alte caracteristici de invidiat precum comanda de navigatie dotata cu 7 iMac-uri de 27 inch, deci tehnologie de ultima generatie de la Apple, etc.

De la proiect pana la comisionarea yachtului, a durat 6 ani, si din pacate, cel care a stat in spatele acestui proiect – Steve Jobs – nu a mai apucat sa il vada bucurandu-se de vant bun.

Va las in continuare cu cateva din primele imagini ale acestei minunatii de yacht.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/0mUp1PP98uU?hd=1″]

And one more thing: oare vor avea cadeti la bord? 😀 Iar daca da, atunci una din probe la testari ar fi utilizarea OS X? 😀

via

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: