the app

HAI LA VOT !!!

De-a lungul timpului, in toata perioada de cand sunt student la ANMB, am identificat o serie de probleme care ne-au afectat pe noi toti, in mod direct sau indirect, pe linie studenteasca si abia tarziu am reusit sa aflu cui trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea acestora. Atunci incepeam sa realizez cat de importanta este comunicarea.

De mai bine de un an de zile sunt membru in Consiliul Facultatii si in Senatul Facultatii, ca reprezentant al studentilor. Ajuns in aceste doua foruri, am putut sa imi dau seama ca, desi pana atunci nu stiam acest lucru, exista undeva in umbra – daca pot sa ma exprim asa – un imens mecanism care sta la baza tuturor lucrurilor bune si mai putin bune si care fac ca Academia unde si tu studiezi sa mearga in directia potrivita. Din postura de student, de simplu consumator al unor servicii educationale, nu ai decat anumite optiuni, dar toate acestea sunt gandite si oferite de oameni.

Chiar daca de multe ori ai impresia ca nimic nu merge, de fapt sunt multe mecanisme care se invart si fac ca totul sa fie in favoarea ta in calitate de student. Sunt oameni care isi dedica din timpul lor ca tu sa ai parte de o programa educationala de calitate. Sunt oameni care atunci cand poate tu iti plimbi copiii in parc, ei muncesc si fac ca lucrurile sa mearga, sunt oameni care atunci cand tu dormi, ei gandesc programe, identifica probleme si gasesc solutii; si chiar daca tu nu constientizezi aceste lucruri, ele de fapt exista.

Poate lucrurile nu merg asa cum ar trebui, dar trebuie sa sti ca in ultima vreme tot mai multi studenti se implica in astfel de activitati, in problemele de zi cu zi ale studentilor si fac tot posibilul ca lucrurile sa se indrepte intr-o directie si mai buna.

De aceea, pe aceasta cale, incerc acum sa te fac sa intelegi cat de important este ca pe 6 Decembrie 2011 intre orele 08 – 20 sa mergi la vot si sa desemnezi urmatoarea serie de studenti care te vor reprezenta in Consiliul Facultatii si in Senatul Facultatii, studenti care deja se implica acolo unde institutia le-o cere. Sunt oameni care au idei inovatoare si indraznete, intr-un cuvant, oameni de viitor.

Este  important in egala masura  ca noi, studentii IFR sa avem in continuare un reprezentant in Consiliul Facultatii si in Senatul Facultatii, un om care sa ne reprezinte, sa ne spuna mai departe problemele si intotdeauna sa faca tot posibilul sa gaseasca o cale de rezolvare.

De aceea, ca reprezentant al studentilor in Consiliu si Senat, il propun si sustin pe studentul anul III – navigatie, GRIJINCU FLORIN.

Chiar daca pana acum lucrurile nu au mers asa cum poate ti-ai dorit, printr-un singur vot poti face macar ca cei ce te vor urma sa beneficieze de ceea ce tie ti-a lipsit.

 

1 thought on “HAI LA VOT !!!”

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: