the app

Forum cadet de Romania

Am luat cu totii cunostinta cu site-ul cadet de Romania care este in continua transformare, vezi noua functie de LiveChat ce iti ofera suportul de care ai nevoie “in direct si in reluare”, deosebit de util celor care nu au timp sa revina, sau pur si simplu vor un raspuns cat mai prompt si alunga sentimentul ca esti singur. No, my friend, you are being assisted cu articole despre care nu trebuie sa mai spun nimic, pentru ca ele vorbesc prin ele insele.

Din acelasi proiect face parte si TV cadet de Romania si care, in viitor, se doreste a deveni un fel de “youtube” sau “big brother”, un frate ce stimuleaza mai mult vizual si care este o parte ambitioasa a acestui proiect si, cred eu, de asemenea creste frumos.

Partea interactiva este data chiar de forum, care este de fapt o latura a noastra a tuturor, aici, toti contruim, toti participam, si toti cautam “Nordul Adevarat”, sub indrumarea cadet de Romania bineinteles.

logo forum

Este al nostru, este conceput pentru noi, dar ne si include totodata. Ca orice proiect in care este pusa pasiune, si in care se implica persoane dedicate acestui domeniu ce ne-a adus impreuna (caci ne ofera o profesie deosebita, sau chiar un stil de viata si un fel de a fi), forumul vine ca o completare ce ofera si un alt mod de a privi in aceeasi directie, acolo unde cerul atinge marea. Daca explorati cadet de Romania si vi se pare ca parca lipseste ceva, puteti cauta acel ceva pe TV cadet de Romania; daca nici asa setea de “marinarie” nu este potolita, avem si forumul cadet de Romania la indemana, trei resurse, dar cu un scop si o baza comune pentru ca suntem diferiti unii fata de ceilalti, avem asteptari diferite, interactionam diferit iar uneori vrem sa incercam si altceva.

Cifra 3 este expresie a echilibrului dintre minte, suflet şi trup; sensul vieţii, de a avea un inceput, un mijloc şi un sfârşit si totodata trei componente ale acestui proiect dedicat fiecaruia dintre noi.

3 thoughts on “Forum cadet de Romania”

  1. In primul rand, bun venit Ralucai in colectivul cadet de Romania. Nu de putine ori discutam cu Vlad sa mai cooptam pe cineva. Iata ca acum a venit momentul mult asteptat.
    In al doilea rand, Marius nu a facut nimic deosebit, nimic altceva decat ce a facut si pana acum: o virgula aici, un “trei” dincolo, un link si o imagine printre toate acestea. Toate dau un “iz” anume, ceva care la final este rezultatul la ceea ce mi-am propus eu sa iasa, iar toate acestea le vei face si tu la randul tau.
    Meritul, in fond, este al tau; tu ai reusit sa spui atat de bine ceea ce era de spus si nimic altceva. De aceea acum esti parte a acestui proiect. BUN VENIT!

    Reply
  2. hmmm! Marius a facut acest articol si mai frumos, desi nu a schimbat nimic in principiu… cum o fi facut el asta? 😛 arta dom’le 🙂

    Reply

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: