the app

O nouă variantă pentru schimburile de echipaj – FlyDubai anunță zboruri de repatriere către anumite destinații

Compania low-cost de transport aerian cu sediul în Dubai a declarat că va începe zboruri speciale de repatriere în mai multe orașe din 11 țări, cu efect imediat.

Timid se vor relua zborurile iar lucrurile, deși mai este mult până într-acolo, par sâ reintre în normal. Această criză nu convine nimănui, asta este clar.

Pe măsură ce Emiratele Arabe Unite au anunțat reluarea calatoriilor și redeschiderea aeroporturilor sale, FlyDubai a anunțat vineri zboruri de repatriere către destinații selectate.

Compania low-cost de transport aerian cu sediul în Dubai a declarat că va începe zboruri speciale de repatriere în mai multe orașe din 11 țări, cu efect imediat.

Locuitorii din Emiratele Arabe Unite și cetățeni blocați din India, Pakistan, Bangladesh, Iran, Bulgaria, Finlanda, Georgia, Kârgâzstan, România, Serbia și Ucraina își pot rezerva locurile pe zboruri speciale de repatriere pe site-ul FlyDubai.

Având în vedere restricțiile de zbor instituite de țările de pe rețeaua de FlyDubai, lucrăm non-stop pentru a vă ajuta să călătoriți înapoi acasă în siguranță”, a spus FlyDubai.

Cetățenii acestor țări, precum și membrii de familie ai cetățenilor acestor țări, pot avea dreptul de a rezerva un zbor de repatriere. Vă rugăm să consultați ambasada relevantă înainte de a face o rezervare”, a declarat compania aeriană pe site-ul său.

Compania aeriană a declarat că toate zborurile sunt destinate doar repatrierii și vor transporta cetățeni ai țărilor menționate mai sus, care locuiesc în prezent sau vizitează Emiratele Arabe Unite.

“Toate zborurile oferă tarife unice cu clasă economică originare din Dubai”, a spus acesta.

Tariful oferit include 20 kg de bagaje. Bagajul de cabină va fi limitat la laptop, geantă, servietă sau obiecte pentru copii, a declarat compania aeriană. Compania aeriană a impus, de asemenea, condițiile de mai jos pentru biletul pentru zborurile speciale de repatriere.

Toate zborurile vor opera de la Terminalul 2 la Dubai International (DXB)

Toate zborurile sunt supuse aprobărilor guvernamentale și vor funcționa numai dacă au fost obținute aprobări.

În timpul zborului nu vor fi servite mese, dar va fi oferită o cutie de gustări.

Nu se aplică nicio penalizare în cazul modificării sau anulării zborului.

Orice restituiri aplicabile vor fi procesate sub forma unui voucher FlyDubai.

Dacă nu călătoriți în zborul rezervat, rețineți că biletul nu este rambursabil și nu poate fi schimbat.

1 thought on “O nouă variantă pentru schimburile de echipaj – FlyDubai anunță zboruri de repatriere către anumite destinații”

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: