the app

Despre noi

Cadet de Romania” urmareste sa creeze un loc de intalnire al tuturor celor care sunt studenti in unitatile de invatamant superior de marina si urmaresc sa efectueze perioada de stagiu ambarcat, al celor care au absolvit aceste scoli si al celor care intentioneaza sa devina studenti la aceste unitati de invatamant.
Dorim ca acest loc sa evolueze intr-o comunitate a studentilor de marina indiferent de unitatea de invatamant la care sunt inscrisi, fara rivalitati inutile, unde sa se faca schimb de informatii legate de proiecte, examene, teme de casa, un loc unde sa poti sa ceri ajutorul cand nu gasesti informatii si nu poti sa te descurci la pregatirea pentru un anumit examen.
Tot in acest loc vrem sa aducem in discutie toate aspectele legate de cadetie si sa invitam la discutii reprezentanti ai mai multor institutii, incepand de la profesori, directori, comandanti de nava, sefi mecanici si jurnalisti, care sunt implicate in mod direct in organizarea si controlarea stagiului ambarcat si nu in ultimul rand sa ii convingem sa raspunda la intrebarile noastre. Foarte multe informatii le putem obtine de la cei care au fost plecati pe mare si de aceea nu trebuie sa tineti doar pentru voi experienta dobandita in perioada de cadetie.
Dupa cum stiti cu totii deja sunt multe de discutat mai ales in conditiile actuale cand din cauza “crizei” si a lipsei unei flote de stat posturile de cadeti sunt putine la numar. Invitam si pe cei care sunt deja comandanti, sefi mecanici, ofiteri sau marinari sa se implice in discutii si sa ne sprijine pe noi cei care ne aflam la inceput de drum in cariera de navigatori.

Cadet de Romania” un blog unde se discuta absolut orice despre mare, nave, navigatie, echipaje si, foarte important in ultima vreme, despre invatamantul de marina.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: