the app

>Deschiderea anului universitar 2010-2011

>

Astazi 4 octombrie 2010 incepand cu ora 10.00 a avut loc laAcademia Navala “Mircea cel Batran” ceremonia de deschidere a nouluian universitar 2010-2011. Ca de obicei, au fost invitati sa participe reprezentanti din structurile M.Ap.N.,ai autoritatilor publice locale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai institutiilor de isi desfasoara activitatea in domeniul transportului naval, rude si prieteni ai studentilor.

Ceremonia a inceput cu onorul dat sefului Statului Major al Fortelor Navale Contraamiral dr. Aurel Popa si a continuat cu ridicarea pavilionului. A urmat ceremonialul religios si apoi alocutiuni ale invitatilor.
Trebuie sa impunem cultura realitatii”
Comandantul (Rectorul) Academiei Navale “Mircea cel Batran” Cdor prof. dr.ing. Vergil Chitac a subliniat ca “trebuie sa impunem cultura realitatii” si a mai spus: “cunoasterea si cultura reprezinta un castig personal”. Au luat apoi cuvantul reprezentanti ai studentilorGabriel Bucevschi vorbind din partea  studentilor FMC. Din partea autoritatilor locale a tinut sa ne onoreze cu prezenta prefectul judetului Constanta dl. Claudiu-Iorga Palaz dar si un absolvent al Academiei Navale “Mircea cel Batran”, promotia 2000-2004, actualmente capitan la compania Peter Dohle, dl George Raceala.

Ceremonia de deschidere a noului an universitar s-a incheiat cu defilarea studentilor de la FMM pe ritmurile fanfarei militare, un moment savurat de toti cei prezenti, oficialitatile intampinandu-i cu aplauze si zambete.


Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: