the app

Concurs Broadway Cafe si Cadet de Romania

Daca faci parte din comunitatea noastră, distribuie pe pagina ta acest articol cu ajutorul butonului Facebook de mai jos împreună cu mesajul Broadway Cafe și Cadet de România mă trimit la teatru!  Apoi, într-un comentariu la acest articol, vei adauga link la pagina ta de facebook.

Nu iti face alte planuri pentru seara de miercuri pentru ca te luam cu noi! Bineinteles ca prietenii tai sunt bineveniti si ei la masa noastra!

Castigatorul va fi anuntat in timp util, pe data de 11 martie.

“Emigreișăn Drim” după “Tot ce se dă” de Ioan Peter
Cu: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu
Regia: Bogdan Hușanu
Sinopsis:
Acceptă provocarea celor trei personaje şi însoţeşte-le într-o aventură care împleteşte situatiile absurde cu un comic nebun de situaţie, toate acestea parcurse nu cu scopul declarat iniţial – perfectarea unui contract de muncă fructuos, în Anglia, şi împlinirea promisiunilor pe care le oferă “plecarea afară” – ci, acela de a rămâne împreună, în numele unei prietenii care, pe parcurs, devine însuşi scopul aventurii. Şi pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, nici chiar peste graniţe, iar dorinţa de îmbogăţire are uneori orbul găinilor, cei trei prieteni depun …eforturi nebuneşti pentru a ajunge la un final… ce poate fi caracterizat oricum, dar nu şi previzibil.
Într-o ţară în care nici visele nu mai sunt ce au fost cândva, Emigreişăn Drim este povestea tragi-comică a tinerilor care, vrăjiţi prea uşor de iluzia lumii de afară, îşi croiesc drum prin cele mai aberante situaţii pentru a-şi atinge visul.
Te aşteptăm să vezi povestea unor aventurieri români care ajung să afle pe pielea lor dacă “afară-I mai bine”, într-o comedie copioasă despre prietenie, iluzie şi graniţele fericirii.

TEATRU

2 thoughts on “Concurs Broadway Cafe si Cadet de Romania”

  1. Va rugam sa puneti aici comentariu cu link-ul catre pagina voastra de facebook, pentru a putea verifica share-ul. Multumim, ne vedem miercuri la teatru!

    Reply

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: