the app

CNR & CERONAV

Ce sa insemne asta oare?

Incepând cu luna ianuarie 2013, Colegiul Nautic Român găzduiește un punct de lucru al CERONAV Constanța, în cadrul căruia se organizează cursuri STCW pentru personalul navigant. Noua formulă asigură o acoperire geografică optimă, oferind marinarilor români care nu locuiesc în județul Constanța o mai mare accesibilitate la servicii de instruire. Punctul de lucru de la Mogoșoaia oferă pachetele de cursuri IMO, în principal cele de siguranță maritimă. Certificatele de absolvire sunt eliberate de către Ceronav.

Pai in primul rand inseamna ca acest Colegiul Nautic Roman primeste, asa cum s-a intamplat de la inceputuri, suportul tuturor forurilor si institutiilor pentru a-si desfasura activitatea in cele mai dorite conditii.

Pe de alta parte am ajuns, daca va vine sa credeti, sa spun si ceva bun despre CNR, respectiv ca mi se pare binevenita aceasta initiativa intrucat navigatorii nu sunt doar din Constanta. Cum acestia sunt impartiti prin toata tara, nu vor mai fi nevoiti sa vina la Constanta pentru cursurile IMO si totodata se va mai descongestiona, intr-o oarecare masura, si activitatea CERONAV Constanta. Thumbs up!

1 thought on “CNR & CERONAV”

  1. maybe , maybe not 😛 da, un alt “+” al acestui nou centru este acela de a-i cocolosi in continuare pe cei la la CNR, nu mai intra asa de mult in contact cu absolventii / studentii celorlalte institutii de invatamant de marina din Constanta. asa… opiniile pe care si le-au format sunt in siguranta 😉 . poate putin exagerat (oare!?!) ceea ce spun acum, dar este doar un punct de vedere, care mi se pare chiar probabil nu numai posibil… dar asa cum spune si Marius, sa speram ca nu mai dureaza atat de mult sa finalizam, noi astia din Constanta, cursurile IMO si asa toata lumea are de castigat.
    p.s. punctul de vedere este inspirat din cazuri reale, tragi-comice, dar in fond nu este vina nimanui, pentru ca accesul la informatie este acum… liber

    Reply

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: