the app

Aplicația Cadet de România

Cadet de Romania – un pas înainte pentru a vă ajuta – we’re going mobile !!!

Lumea noastră a navigatorilor evoluează într-un ritm mult mai alert decât ne-am putea imagina.

Peste tot apare noțiunea de digitalizare, de la nivel de contracte unde BIMCO introduce editoarele de contracte online, marii traderi sau companii de shipping lansează platforme de navlosire și booking online, autoritățile sunt active și ele prin diverse programe de tranziție către informatizarea operațiunilor desfășurate, navele sunt pe punctul de a deveni autonome, iar toate acestea au scopul de a reduce implicarea umană de a accelera și eficientiza shipping-ul, navigația, pe scurt everything is going digital.

Schimbările sunt atât de numeroase, de complexe încât accesul rapid la informații corecte devine poate un aspect vital.

În continuarea proiectelor demarate de noi am ales sa dezvoltăm o aplicație cu un vast potențial care în timp va evolua prin funcționalitate, facilitând cei mai de preț factori care pot susține dezvoltarea noastră profesională.

Începem cu accesul și schimbul rapid la informații între noi navigatorii, oriunde oricum, oricât, și oricând.

Acest proiect a început cu doi cadeți care ” navigau” printr-un lac de informații din școală, o mare de zvonuri și un ocean de vrăjeală marinărească de la strajnicii navigatori cu scoică pe burtă.

Per total un mediu oarecum dificil în care mai greu te poți orienta profesional cel putin la început, atât pe uscat prin școala și agenții cât și în primele voiaje pe mare.

Așa arăta blogul la începuturile lui prin 2010

Tot ce am făcut în cei zece ani de existență a fost pentru cadeți, pentru voi colegii care poate la un moment dat veți avea o curiozitate, aveți nevoie de o informație validă, un sfat prin care să ieșiți dintr-o anumită situație.

Pentru voi încercăm să creăm un mediu virtual, menit să stimuleze curiozitatea voastră profesională, să ne ajute să ne dezvoltăm reciproc, chiar și să vă ținem departe de a fi exploatați de diverși armatori pe diverse nave… “mai vechi”, motiv pentru care crewingul nu este parte din activitatea noastra.

Astfel, în echipa noastră va fi tot timpul loc de cadeti punte care să “Looking for True North”, la mașină să țină grupul în “mișcare” iar electricienii s[ il electrizeze pur și simplu!!!

LOOKING FOR TRUE NORTH

Câteva din beneficiile aplicației Cadet de România:

  • Prin instalarea aplicației nu va mai fi necesar să te abonezi la postări. Vei primi o notificare în aplicație ori de câte ori vor fi postări noi.
  • Prin intermediul aplicației poți lua legătura cu noi folosind chatul implementat.
  • Ai acces la toată baza de date cu postările de pe blogul Cadet de România.
  • Ai posibilitatea de a crea un cont și de a interacționa cu ceilalți membri ai comunității. Spre deosebire de Facebook unde postezi cu profilul tau public, aici ai posibilitatea de a posta sub anonimat. Noi nu îți vom dezvălui identitatea.
  • O interfață prietenoasă va facilita navigarea prin aplicația ta favorită.
  • Pentru că nu ne vom opri aici, mai multe funcționalități specifice domeniului nostru vor fi disponibile în viitor, totul pentru o comunitate așa cum îți dorești.
  • Ne plac cuvintele de laudă, însă ne-ar fi utilă orice remarcă referitoare la funcționalitatea aplicației. Prin urmare, nu ezita să folosești rubrica feedback și rating în Google Play Store.

Puteți să ne lăsați părerea voastră și mai jos referitor la aplicația Cadet de România.

Ai posibilitatea de a-ți crea un cont (este simplu) și pentru a socializa pe tema articolelor dar nu numai, direct în aplicație.

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: