Schimbarea tipului de navă pentru ofiteri

Etapa întrebării: New
1
0

Ce parere aveti de transferul de la un tip de nava la alta, apar dificultati? In general intreb pentru departamentul masina.

REZOLVAT
Marked as spam
Posted by (Întrebări: 1, Răspunsuri: 1)
Întrebat pe 06/08/2020 14:19
51 vizualizări
0
Răspuns privat

Nu, ma refeream de transferul de exemplu al unui ETO/3rd, care a lucrat doar pe containere si vrea sa treaca pe tank-uri, sau invers, din ce am auzit, este destul de diferit.

Marked as spam
Posted by (Întrebări: 1, Răspunsuri: 1)
Răspuns pe 09/08/2020 01:30
Parerea mea properie si personala este ca atata timp, cat la Academie nu am facut facultate de tancuri, vrachiere, containiere, etc, orice ofiter ar trebuii sa fie capabil sa isi desfasoare activitatea fara problemela bordul oricarui tip de nava, mai ales la departamentul masina. Asa uitandu-ma peste multe cv-uri s iprofile de linkedin vezi cum cei mai in varsta au contracte pe mai multe tipuri de nava, deci se poate ca deh e marinarie nu e chirurgie pe creier. Data viitoare intrebarea sa fie mai detaliata ca sa putem sa intelegem mai usor la ce te referi.
( la 10/08/2020 00:22)
1
Răspuns privat

Orice operatiune de la bordul unei nave are un grad de risc mai mare sau mai mic, indiferent cat de banala ar putea parea. De asemenea, fiecare operatiune la bordul navei are parte de un risk assessment ce se efectueaza inainte ca aceasta sa aiba loc, se elibereaza un permis de lucru iar acestea au rolul, printre altele, de a se asigura ca cei implicati in operatiunea respectiva sunt familiarizati si pregatiti corespunzator.
Din intrebarea ta inteleg ca te referi la transferul de combustibil dintre o nava tanc si o alta nava. Te rog sa imi confirmi iar apoi revin cu alte detalii.

Marked as spam
Posted by (Întrebări: 0, Răspunsuri: 2)
Răspuns pe 08/08/2020 18:50
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: