the app

Am avut dreptate. Companiile aeriene din Emiratele Arabe Unite vor conecta 49 de orașe în următoarele 10 zile.

Scriam ieri despre faptul că FlyDubai vor relua zborurile. Bineînțeles ca s-au găsit colegi care sa fie sceptici. Este firesc în astfel de momente, însa uite că situația începe să se destindă, exact așa cum spuneam.

Emirates vor opera zboruri de pasageri către 29 de destinații, iar Etihad va zbura în 20 de destinații.

Cei doi principali transportatori din Emiratele Arabe Unite, Emirates și Etihad, au anunțat joi că vor lega 49 de destinații în Asia, Europa și Australia în următoarele 10 zile, în timp ce companiile aeriene cresc zborurile și își reiau tranzitele cu reducerea restricțiilor la călătoriile aeriene.

Guvernul Emiratelor Arabe Unite a decis miercuri să reia zborurile de tranzit ale transportatorilor naționali Etihad, Emirates, Fly Dubai și Air Arabia prin aeroporturile Abu Dhabi, Dubai și Sharjah.

Emirates vor opera zboruri de pasageri către 29 de destinații, iar Etihad va zbura în 20 de destinații. Numărul acestora se așteaptă însă să crească substanțial în săptămânile următoare, deoarece Emirates intenționează să adauge 50 de destinații în această lună, în timp ce transportatorii low-cost FlyDubai și Air Arabia ar putea relua, de asemenea, zborurile regulate.

Emirates a declarat joi că va oferi servicii de pasageri către alte 16 orașe începând cu 15 iunie și, de asemenea, va relua zborurile de tranzit, luând numărul total de zboruri spre 29. Va lansa zboruri către Bahrain, Manchester, Zurich, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Dublin, New York JFK, Seul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth și Brisbane începând cu 15 iunie.

În plus, va adăuga trei orașe pakistaneze Lahore, Karachi și Islamabad începând de săptămâna viitoare. Alte destinații în care operează sunt Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne și Manila.

“Clienții pot rezerva zboruri între destinațiile din Asia-Pacific și Europa sau Americi, cu o conexiune convenabilă în Dubai, atât timp cât îndeplinesc cerințele de călătorie și de intrare în imigrare din țara lor de destinație”, a spus operatorul din Dubai.

Emirates oferă deja zboruri de legătură între Regatul Unit și Australia.

Etihad, cu sediul în Abu Dhabi, a anunțat că va face legătura între 20 de orașe din Europa, Asia și Australia începând cu 10 iunie. De asemenea, a legat recent Londra Heathrow cu orașele australiene Melbourne și Sydney, prin Abu Dhabi.

Conexiunile de transfer prin Abu Dhabi vor fi acum disponibile din Jakarta, Karachi, Kuala Lumpur, Manila, Melbourne, Seul, Singapore, Sydney și Tokyo către marile orașe din Europa, inclusiv Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Geneva, Londra Heathrow, Madrid, Milano, Paris Charles de Gaulle și Zurich.

“Noile servicii de transfer vor face posibilă accesul cu ușurință prin intermediul capitalei Emiratelor Arabe Unite a rețelei actuale a companiei aeriene de zboruri speciale către destinațiile cheie”, a spus acesta.

Șeicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum, CEO și președinte al Emirates și al FlyDubai, a salutat decizia de a deschide aeroporturi pentru zboruri de tranzit.

El a spus într-un tweet miercuri că FlyDubai va anunța, în scurt timp, reluarea zborurilor pasagerilor către mai multe orașe cu conexiuni către și prin Dubai.

Cum am mai spus și în articolul de ieri, FlyDubai operează în prezent doar zboruri speciale de repatriere în aproximativ 11 destinații.

Rutele existente ale Emirates

Londra Heathrow
Frankfurt
Paris
Milano
Madrid
Chicago
Toronto
Sydney
Melbourne

Rutele existente pe Etihad

Amsterdam
Barcelona
Bruxelles
Dublin
Frankfurt
Geneva
Londra Heathrow
Madrid
Milano
Paris
Zurich

Destinațiile Emirates începând cu 15 iunie

Bahrain
Manchester
Zurich
Viena
Amsterdam
Copenhaga
Dublin
New York JFK
Seul
Kuala Lumpur
Singapore
Jakarta
Taipei
Hong Kong
Perth
Brisbane
Londra Heathrow
Frankfurt
Paris
Milano
Madrid
Chicago
Toronto
Sydney
Melbourne
Manila
Karachi
Lahore
Islamabad

Destinațiile viitoare ale Etihad

Jakarta
Karachi
Kuala Lumpur
Manila
Melbourne
Seul
Singapore
Sydney
Tokyo
Amsterdam
Barcelona
Bruxelles
Dublin
Frankfurt
Geneva
Londra Heathrow
Madrid
Milano
Paris Charles de Gaulle
Zurich

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: