the app

All for one and one for all

Ati observatQuotation-Alexandre-Dumas-unity-Meetville-Quotes-66626 ca de cand a avut loc intalnirea special dedicata membrilor comunitatii Cadet de Romania v-am facut cunostinta cu Broadway Cafe. Stiti deja ca noi, cadet de Romania nu facem reclama; in general. Tot ceea ce spunem si sustinem este ceea ce consideram ca trebuie spus si sustinut, din punct de vedere obiectiv. Stiti ca aveti, in cadrul comunitatii, dreptul la propria opinie si dreptul de a va impartasi propriile experiente cu punctele de vedere aferente.

O alta informatie care merita impartasita cu voi este faptul ca Broadway Cafe este, pe langa membru al comunitatii Cadet de Romania, un partener cu care avem in comun empatia fata de cadeti. Broadway Cafe (fie ca va vine sa credeti sau nu) stie ce inseamna sa fii cadet! Totul a inceput cu intrunirea Cadet de Romania, unde ati avut ocazia sa luati pulsul locatiei si sa va formati o parere. Noi am gasit acolo oameni deosebiti, open-minded si care inteleg ce inseamna viata pe mare. Cadet de Romania multumeste Broadway Cafe, din partea tuturor cadetilor ce fac parte din comunitate, pentru sustinere si parteneriat. Incepand cu intrunirea comunitatii si continuand cu reducerea de 10% acordata membrilor comunitatii la orice consumatie (atunci cand ceri nota de plata specifici ca faci parte din comunitatea cadet de Romania, iar pe nota de plata ti se va acorda un discount de 10 procente la consumatia de la bar), cu petrecerile dedicate navigatorilor, cu evenimentul “Toate panzele sus!”, cu biletele la concert oferite va putem anunta ca aceasta este doar o mica parte din ceea ce se percepe ca parteneriat si ca este doar inceputul. Noi, Cadet de Romania am gasit un partener deosebit ce sustine cu adevarat comunitatea noastra. Daca fiecare membru ar crede la fel de mult in noi asa cum o face Broadway Cafe, daca toti am incerca sa ne ajutam si sa luptam pentru aceeasi cauza a noastra a tuturor aducandu-ne aportul dupa posibilitati, cu siguranta am avea forta necesara imbunatatirii situatiei cadetilor romani si nu numai. Atunci cand membrii unei comunitati isi aduc aportul si participa activ la sustinerea si dezvoltarea unui asemenea proiect cum este acesta de care cu totii apartinem – Cadet de Romania – comunitatea in sine devine o voce, devine o forta, devine o entitate. Ar trebui sa reflectam putin la acest statut de membru al unei comunitati: daca facem parte dintr-o comunitate pentru a urmari doar sa beneficiem sub o forma sau alta este clar ca ne vom transforma intr-o simpla grupare a unor persoane ce doar asteapta sa le “pice” ceva. Asadar, va rog sa nu priviti postarile referitoare la Broadway Cafe ca pe modalitati de a face reclama; in Broadway Cafe gasim un membru important al comunitatii Cadet de Romania care ne ofera noua tuturor un exemplu.

Pe final indraznesc sa visez la o comunitate ideala, unde fiecare membru isi aduce aportul dupa propriile puteri devenind puternici impreuna, unde privim cu totii in aceeasi directie si urmarim aceleasi obiective, contribuind cu totii la ceea ce va fi entitatea cadet de Romania.

Asadar, incepand cu perioada ce urmeaza, Broadway Cafe si cadet de Romania te duc la spectacol; in baza parteneriatului despre care va spuneam mai sus, va vom oferi bilete gratuite la evenimentele organizate in aceasta locatie – teatru, spectacole de stand-up comedy, spectacole de muzica, etc. Urmariti postarile de pe grupul si pagina de facebook pentru a participa la concurs si a castiga bilete gratuite la aceste evenimente.

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: