the app

Actualizare COVID-19 la 7 Iulie 2020

Descarcă aplicația cadeti.ro | cadet de România

Continua lectura din aplicatia de mobil.
Ai parte de notificări pentru postările noi și în plus un aspect al conținutului și o funcționalitate adaptată pentru experienta pe telefonul mobil.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis HOTĂRÂREA nr. 34 din 06.07.2020 privind stabilirea listei țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurilor de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

În același timp, Institutul Național de Sănătate Publică a actualizat, la rândul său, Lista Statelor exceptate de la recomandarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde) conform Hotărârii nr 34 din 06.07.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, listă in vigoare de la data de 07.07.2020 ora 0:00.

Lista se actualizează săptămânal, în fiecare zi de luni, de către Institutul Național de Sănătate Publică, se aprobă de Comitetului Național pentru Situații de Urgență și se publicată pe site-ul www.insp.gov.ro.

Urmare a acestei hotărâri, ROMATSA a emis A 2203/20 – NOTAM (Notice to Airmen) prin care se dă undă verde pentru zborurile comerciale în și din aceste direcții. Astfel, toți cei ce se întorc în România din aceste țări nu vor mai fi obligați să stea în izolare / carantinare.

sursa: ROMATSA

NOTAM este un mesaj de notificare ce conţine informaţii despre apariţia, starea sau modificarea oricărui mijloc, serviciu, procedură sau pericol, informaţii esenţiale personalului implicat în operaţiunile de zbor. ROMATSA

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: