the app

Aceeasi intalnire, alte cuvinte!

Dupa amiaza de decembrie, frig si cafea calda! Telefonul suna, iar la capatul celalalt, aud o voce cunoscuta:

  • Domnu’, salut ce faci? Crezi ca ne-am putea intalni intr-una din zilele astea, la o vorba si-o cafea? Adica stii tu, intalnirea anuala!
  • Da boss, nicio problema!

Si-uite-asa, ne-am adunat aseara cativa, ca sa schimbam ceva impresii, sa depanam ceva amintiri si sa mai punem cate ceva la cale! Ce s-a pus la cale, se va afla cat de curand, va spun doar ca este vorba despre o aplicatie de mobil (IOS si Android), pe care membrii fondatori ai www.cadeti.ro spera s-o scoata la lumina cat de curand si mai este vorba despre o…hai sa-i zicem asociatie, care a fost infiintata deja (sunt toate actele in regula, mai ramane de facut un site de prezentare pe net) si care se numeste Worldwide Seafarers Association! Mai multe despre aceasta asociatie nu spun acum; toate la timpul lor!

Ma cunosteam deja cu Marius, adica omul cu telefonul de mai sus, dar aseara am avut onoarea sa cunosc niste baieti tineri si ambitiosi! Pacat ca n-au fost mai multi participanti si cel mai pacat ca n-a fost niciun cadet!

Da, cu totii stim cat este de greu sa pleci in primul voiaj, cu totii stim ca de obicei pleaca cine trebuie si nu cine merita si la fel, cu totii stim ca nu sunt multi care spun lucrurilor pe nume, dar as fi vrut sa vad ca macar un singur cadet este interesat de intalnirea asta! N-a fost sa fie, poate ca intalnirea a fost prea aproape de Craciun si toti au fost plecati dupa cadouri.

Eu va doresc un Craciun Fericit, un An Nou mult mai bun decat cel care tocmai se incheie si multa sanatate! Sa va aduca Mosul ceea ce va doriti cu totii si voiaje cat mai usoare, celor de pe mare!

1 thought on “Aceeasi intalnire, alte cuvinte!”

Tu ce parere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: