A seafarer named Marko

Nu putini dintre noi am fost, si probabil nu de putine ori, pusi in situatia lui Marko. Cum il stiu eu pe roman, ma cam indoiesc ca tot atatia dintre noi au facut ceea ce Marko a facut. Ne lipseste curajul si vointa de a trai si munci la alt nivel decat cum si ce vrea un angajator (armator in cazul nostru).

Eu insumi, in voiajele de cadetie am intalnit o gramada de nereguli, dar am gandit la modul:”interesul poarta fesul” si am mers mai departe. Nu am mustrari de constiinta, nici nu sunt foarte impacat cu situatia, dar, asa cum am mai spus, nu sta in puterea mea sa rezolv lucrurile iar atata vreme cat nu am murit din asta… Dar stiti continuarea. Cu siguranta ai intampinat si tu asemenea de-a lungul vremurilor.

Dar mai bine sa va las sa vedeti ce a facut Marko al nostru :).

[youtube_sc url=”http://youtu.be/nAHazyMkII0″]

Acest articol poate fi vizualizat si aici.

2 gânduri despre “A seafarer named Marko

  1. a facut el bine ce a facut, dar daca ai nevoie de vaporul respectiv sa iti termini cadetia, mai stai si fara ceai cald 😛 una peste alta e binevenit filmuletul, e bine sa fii informat, poate intr-o zi chiar vom vrea sa luam atitudine, sa schimbam ceva, si trebuie sa stim cum anume 😛
    p.s. si imi place super mult cum e realizat, tare scenaristul 😛

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.